boski13 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 mam pytanie ? kiedy wracałem z balu 6 klasisty !podszedł do mnie jeden chłopapak i udezył mnie pieścią w nos miałem złamanie z przesunienciem kości nosowej teraz czekam na sprawe !ten chłopak ma 16 lat a ja mam 13 .czy na sprawie moge domagać sie o odszkodowanie od niego ?i co mu grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1661348216 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 o ile sie nie myle to twoi opiekunowie moga zalozyc sprawcy spr cywilna i walczyc o odszkodowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski13 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 ja byłem 5 dni w szpitalu szłyszałem ze trzeba mieć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1661348216 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 przy niezdolnosci powyzej 7 dni sciagniem zajmuje sie policja, prokuratura - inaczej sciganie jest juz z urzedu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski13 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 czekam od czerwcza na sparawea czy po sprawie moge załozyć sprawe cywilnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1661348216 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 To troche jeszcze pewnie poczekasz.. Sady sa przeciazone.. ja na moja rozprawe czekalam prawie rok czasu ;/ najlepiej spr cywilna zalozyc po wyroku karnym bo to wiele ulatwi.. szybciej spr zostanie zalatwiona jesli bedziecie mieli wyrok krarny sprawcy "w rece" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski13 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 to sprubuje tak zrobić dziekuje za dobre rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1661348216 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi