rotik Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam na przełomie czerwca i lipca zostalem wyslany w delegacje na ukraine transport zapemnial zleceniodawca.prace wykonywalem w jednym miescie po zakonczeniu prac przewieziono mnie do innego miasta poniewaz z tamtad mialem miec zapewniony transport do polski. Po dotarciu na miejsce mialem tam spedzic noc i nastepnego dnia zostac przewieziony do polski (transport zlecenidawcy).Dzien przed odjazdem zostalem napadniety doznałem urazu klatki piersiowej a dokładniej głębokich ran cietych w okolicach serca i całego brzucha .ierwszej pomocy udzielono mi w tamtejszym szpitalu.W dniu wyjazdu opusciłem szpital na własną prośbe. Sprawa nie została zgłoszona na policje. Umowe z pracodawcą mam od 6 lipca a wypadek zdarzył sie z 6 na 7 lipca.Do jakich świadczeń mam prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Sprawa nie zostala zgloszona na policje, nie wiadomo wiec czy i w jakim stopniu przyczyniles sie do wypadku czy to bylo pobicie czy udzial w bójce.... Tak czy owak - zespol powypadkowy powinien robic postepowanie w spr. ustalenia okolicznosci i przyczyn. A potem dopiero mozna myslec o swiadczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi