zszokowana Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 co poradzicie na ciągłe bóle okolic kręgosłupa? masaże męża nie na wiele się zdają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zszokowana Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dodam, że miałam wypadek 2 miesiące temu, na rehabilitacje nie poszłam, bo lekarz mowil ze nie ma potrzeby mi mimo ze dalej mnie boli:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wari Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 W twoim wypadku bez odpowiedniej diagnostyki raczej się nie obejdzie ... Gdy byłaś u lekarza po wypadku objawy akurat mogły się jeszcze nie ujawnić. Najlepiej zgłoś się jak najszybciej do jakiegoś specjalsity w swojej okolicy i skonsultuj swój przypadek nie eksperymentuj z domowym leczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz-a45 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 mialem wypadek w domu spadlem ze schodow w lipcu 2006. Zlamane 4 kregi w kregoslupie.Odszkodowanie w pzu wynioslo 2000 zl.od tego czasu jestem na rechabilitacyjnym zasilku.Czy mam prawo ubiegac sie o odszkodowanie skoro tak dlugo trfa leczenie a napewno pzu nie wzielo tego pod uwage. akus100@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz-a45 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 arkadiusz-a45 wrote: mialem wypadek w domu spadlem ze schodow w lipcu 2006. Zlamane 4 kregi w kregoslupie.Odszkodowanie w pzu wynioslo 2000 zl.od tego czasu jestem na rechabilitacyjnym zasilku.Czy mam prawo ubiegac sie o odszkodowanie skoro tak dlugo trfa leczenie a napewno pzu nie wzielo tego pod uwage. akus100@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi