Jump to content
Forum Odszkodowania

bóle szyji, kręgosłupa

zszokowana
 Share

Recommended Posts

dodam, że miałam wypadek 2 miesiące temu, na rehabilitacje nie poszłam, bo lekarz mowil ze nie ma potrzeby mi mimo ze dalej mnie boli:(

W twoim wypadku bez odpowiedniej diagnostyki raczej się nie obejdzie ... Gdy byłaś u lekarza po wypadku objawy akurat mogły się jeszcze nie ujawnić. Najlepiej zgłoś się jak najszybciej do jakiegoś specjalsity w swojej okolicy i skonsultuj swój przypadek nie eksperymentuj z domowym leczeniem

• 4 months later...
mialem wypadek w domu spadlem ze schodow w lipcu 2006. Zlamane 4 kregi w kregoslupie.Odszkodowanie w pzu wynioslo 2000 zl.od tego czasu jestem na rechabilitacyjnym zasilku.Czy mam prawo ubiegac sie o odszkodowanie skoro tak dlugo trfa leczenie a napewno pzu nie wzielo tego pod uwage. akus100@gmail.com

arkadiusz-a45 wrote:

mialem wypadek w domu spadlem ze schodow w lipcu 2006. Zlamane 4 kregi w kregoslupie.Odszkodowanie w pzu wynioslo 2000 zl.od tego czasu jestem na rechabilitacyjnym zasilku.Czy mam prawo ubiegac sie o odszkodowanie skoro tak dlugo trfa leczenie a napewno pzu nie wzielo tego pod uwage. akus100@gmail.com

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...