west14 Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Witam,miałem maly wypadek,a konkretnie przebiłem oponę i podczas zmiany koła poślizgnąłem się i uderzyłem w wyniku czego doznałem zlamania kości jarzmowej(kość między okiem a uchem)przeszedłem operacje,założono mi blachę jakieś tam śruby i 7 szwów,w karcie informacyjnej wpisano tak (wielofragmętowe złamanie kości jarzmowej) lekarz który się mną opiekował w szpitalu powiedział że zabieg był ciężki przez to że sporo jakiś tam nerwów się mieści,po operacji odczuwam nadal bóle i mam zawroty głowy oraz małe kłopoty ze zgryzem.Mam ubezpieczenie indywidualne w PZU oraz nw kierowcy i pasażerów czy mogę się uiegać o odszkodowanie z obu ubezieczalni,nw mam w innej ubezpeczalni.Jeszcze jedno ilę mogę dostać tych procent,proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkodnik Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Możesz ubiegać się o świadczenie z obu ubezpieczeń NNW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts