Sygidus Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Witam w czwartek13.10.2011 razem z rodziną mieliśmy wypadek uderzył w nasz bok samochód osobowy który próbował przejechać na czerwonym świetle moja dwu letnia córka straciła przytomność i miała dosyć poważnie wyglądającą ranę głowy żona jest dosyć poważnie poobijana ja również mam potłuczenia na całym ciele ponieważ na moment utraciłem przytomność lekarz zostawił mnie na obserwacji miałem zrobiony szereg prześwietleń usg itp. następnego dnia zostałem wypisany auto moje nadaje się do kasacji córka ma zmasakrowane czoło i bardzo dużo szwów na szczęście obyło się bez poważnych uszkodzeń moje pytanie jest takie za które szkody mogę ubiegać się o odszkodowanie lub zadośćuczynienie do kogo się zgłosić i jak po kolei załatwić całą sprawę z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paruslex Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Witam,proszę już teraz zgłosić szkodę w TU sprawcy (większość ubezpieczycieli przyjmuje zgłoszenie telefonicznie) i przesłac posiadane dokumenty medyczne, z tego dostaniecie odszkodowanie oraz zadośćuczynienie.Dodatkowo jeżeli posiadacie ubezpieczenia NNW wówczas wyplata następuje zazwyczaj po zakończeniu leczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Maciej S wrote:WitamW tym przypadku proponuję nie podpisywania żadnej ugody pomiędzy Państwem a TU, próby wypłaty odszkodowania będą sięgać rzędu 30% możliwości ...Czytam o Pana tragedii i myślę że będę wstanie pomóc.Proszę o kontakt +48 534-455-755Życzę szybkiego powrotu do zdrowia całej rodzinie.Bez komentarza!Tak jak napisal poprzednik proszę już zgłosić sprawę, a w przypadku trudności podczas dochodzenia roszczeń zwrócić się do uczciwej firmy.. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts