jmazur Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 bylam uczestniczka wypadku samochodowego, jechalam jako pasazerka samochodu prowadzonego przez mojego chlopaka, niestety do wypadku doszlo z jego winy, ja trafilam do szpitala z urazem klatki piersiowej i ogolnymi potluczeniami, jednak w momencie przyjecia nie stwierdzono zadnych zlaman. ze szpitala wyszlam po kilku dniach jednak czas dochodzenia do siebie byl znacznie dluzszy. meczyl mnie szcztegolnie uporczywy bol kregoslupa, po wizycie u ortopedy do ktorego zostalam sierowana i wykonanej tomografii okazalo sie ze mam zlamanie gornej blaszki granicznej 3 kregu piersiowego. mam zalecenie pozniejszej rehabilitacji, czy moge starac sie o odszkodowanie??? i w jaki sposob to zrobic, prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota68 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 odszkodowanie z NNW sprawcy- jeżeli takowe miał. To małe kwoty. Ale druga mozliwośc to- z OC sprawcy- wiecej zachodu. Ale może ktos bardziej zorientowany sie wypowie i pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea1976 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zajmuję się odzyskiwaniem odszkodowań dla osób, które ucierpiały w wypadkach komunikacyjnych. Mój nr tel: 607979994 Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi