aguson Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Witam cZy jest możliwość wypowiedzenia umowy OC rozłozyłam składke na dwie raty pierwsza została zpłacona teraz dostałam druga do zapłacenia czy moge wypowiedziec umowe przed zapłaceniem drugiej raty? pozdrawim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkodnik Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Wypowiedzieć możesz, co nie zwalnia Cię z obowiązku opłacenia II raty. Umowa i tak będzie trwać do końca okresu, na który była zawarta. Wypowiedzenie oznacza, że nie będziesz kontynuować ubezpieczenia OC w tej firmie, ale na przyszły okres. Pamiętaj w takim wypadku o terminowym zawarciu nowej umowy OC, bo za brak ubezpieczenia grozi wysoka grzywna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrusu Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam wszystkich, oto artykul na temat wypowedzenia umowy..mam nadzeje ze na pare zapytan odpowie.. portal swiatubezpieczen w "artykuly" pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts