moze mi ktos powiedziec czy w protokole powypadkowym sporzadzonym przez BHP-owca powinny zostac wpisane nazwiska swiadkow zdarzenia....?
ZA ODP Z GORY DZIEKUJE:)
Założył koziu91, 27 października 2009 · 334 wyświetlenia
moze mi ktos powiedziec czy w protokole powypadkowym sporzadzonym przez BHP-owca powinny zostac wpisane nazwiska swiadkow zdarzenia....?
ZA ODP Z GORY DZIEKUJE:)
W opisie okoliczności i przyczyn wypadku często przewijają się nazwiska osób np. pracujących w tym czasie z poszkodowanym, ktore są jednocześnie świadkami wypadku.
Wyjasnienia zlożone przez świadków ( również tych, którzy nie są wymienieni w protokole powypadkowym) są załacznikami do protokołu. Załączniki są integralną częścią protokołu.
dzieki za odpowiedz...
pytam dlatego ze zwolnilem sie z tego zakladu i chcialbym troszke zaszkodzic bylemu szefowi... zwolnilem sie w sumie na jego prosbe... grozil ze jak sam tego nie zrobie zrobi to on w najblizszym czasie... a wszystko przez wypadek w pracy ktoremu uleglem z winy pracownika pracujacego na czarno i ktory w czasie wypadku byl wyraznie pod wplywem alkoholu... pracownik ten od nastepnego dnia zaraz po wypadku ktory spowodowal juz nie pracuje w tym zakladzie.
czy moge zrobic cos w tym kierunku???
Opisz okolicznosci zdarzenia.
Choc Twoje intencje nie bardzo mi sie podobają (zemsta nie jest dobrym motorem działania) - zobaczymy co można zrobic w Twoim przypadku. Mam na mysli sprawę Twojego wypadku a nie sprawę "zaszkodzenia" byłemu pracodawcy... 🙁