tommy_p Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam, Dzisiejszego dnia jechałem ze znajomymi, kiedy z ulicy podporządkowanej wyjechał samochód. Aby uniknąć wypadku skręciłem w stronę chodnika i przytarłem bok samochodu o latarnię. Niestety samochód który wymusił taką reakcję odjechał. Po wyjściu z samochodu stwierdziłem, iż obtarłem boczne drzwi (przód i tył), nie zastanawiając się nad swoim zachowaniem pojechałem na zajęcia, na które nie mogłem się spóźnić. Dopiero teraz przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że zachowałem się kompletnie nieopdpowiedzialnie, nie zgłosiłem tego zdarzenia. Wydawało mi się to mało ważne, pod wpływem emocji nie myślałem jasno.Nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji? posiadam pełne ubezpieczenie, ale nie wiem czy sprawę zgłosić na policję, do ubezpieczyciela, do kogo i jak się zwrócić?Proszę o pomoc, mam nadzieję, że sprawa nie jest beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska11 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 hej,a masz AC?jeżeli tak zgłoś sprawę w ciągu 24 godzin, bo nie dostaniesz wogóle kasyale ponieważ sprawca jest nieznany nie ma szans na uzyskanie odszkodowania z UFG ani z oc sprawcy, powinieneś załatwić sprawę od razu, pamiętaj o tym zawsze i wszędzie!jak masz AC to to jest jedyna szansa, dobrze że chociaż masz świadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi