zebrowsk Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam,Interesuje mnie porada na w związku z zaistniałą następującą sytuacją.Jeden z samochodów, którego jestem właścicielem brał udział w kolizji drogowej.Prowadząca ten samochód osoba spowodowała wypadek. Auto posiada jedynie ubezpieczenie OC. Jak to wpłynie na posiadane przeze mnie i współwłaściciela zniżki na drugim samochodzie, OC/AC.Z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judyta 35 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Tracisz 10% zniżki na wszystkie swoje samochody z ubezpieczenia OC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348212 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Judyta 35 wrote: Tracisz 10% zniżki na wszystkie swoje samochody z ubezpieczenia OC. Skąd takie założenie ? Wiesz gdzie był ubezpieczony i ile miał zniżek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glupek Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 wszystko zależy od polityku zakładu ubezpieczeń, to niestety jest regulowane ich wewnętrznymi przepisami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judyta 35 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Sorry,masz rację.Pisałam o swoim przypadku,ubezpieczenie w PZU ( kilka samochodów) i strata 10% zniżki OC na wszystkie na okres 2 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts