zebrowsk Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam,Interesuje mnie porada na w związku z zaistniałą następującą sytuacją.Jeden z samochodów, którego jestem właścicielem brał udział w kolizji drogowej.Prowadząca ten samochód osoba spowodowała wypadek. Auto posiada jedynie ubezpieczenie OC. Jak to wpłynie na posiadane przeze mnie i współwłaściciela zniżki na drugim samochodzie, OC/AC.Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta 35 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tracisz 10% zniżki na wszystkie swoje samochody z ubezpieczenia OC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Judyta 35 wrote: Tracisz 10% zniżki na wszystkie swoje samochody z ubezpieczenia OC. Skąd takie założenie ? Wiesz gdzie był ubezpieczony i ile miał zniżek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glupek Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 wszystko zależy od polityku zakładu ubezpieczeń, to niestety jest regulowane ich wewnętrznymi przepisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta 35 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Sorry,masz rację.Pisałam o swoim przypadku,ubezpieczenie w PZU ( kilka samochodów) i strata 10% zniżki OC na wszystkie na okres 2 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi