pawelll8585 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam wszystkich mam pytanie , na dniach przyjdzie do mnie rzeczoznawca i nie wiem jak mam sie zachowac . Sytuacja wyglada nastepujaco wracajac z imprezy wsiadlem do samochodu zeby sie przespac z zimna odpalilem silnik samochodu i zasnolem , po jakiejs godzinie zaczelo palic sie auto czy mam jakas szanse zeby dostac odszkodowanie ???? Jak tak prosze napisac jak mam sie zachowac na rozmowie z rzeczoznawca dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guest Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Co Ty tak z tymi biurami się Dochodzenie uparłeśwszystko byś pchał do biura, daj Koledze jakąś radęok mówić prawdę i tylko prawdę zgodaMam do Ciebie pytanie Kolego pawellll czy czasem nie zasnąłęśz papieroskiem w rączce co i gdzie się zaczeło palić ?swoją drogą nie gratuluję pomysłu noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guest Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak swoją drogą fantazję chłopina ma niemałąa silniczek cicho terkotał, radyjko pykało i nagle spać się zachciało mam nadzieję Kolego że swoim wydechem nie przyczyniłeś się do tego nieszczęściakoniec żartów !Wybacz ale jestem bardzo ciekawy jakie podałeś okoliczności i jak wylądał opiszgłoszenia szkody ? To w tym momencie najistotniesjsza część twojego problemu.Oczywiśćie w przypadku gdy podałeś inne okoliczości nie ma potrzebyTwojej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi