jaras Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 WITAMMIAŁEM KOLIZJE DROGOWĄ (6,10,2009)W MÓJ SAMOCHÓD WJACHAŁ DRUGI I MNIE WYTRĄCIŁ Z DROGI .UDERZYŁEM W DRZEWO I POTEM AUTO ZNALAZŁO SIĘ NA BOKU..BARDZO MNIE BOLAŁA LEWA NOGA I RĘKA MIAŁEM SINIAKI I BÓL .MIESIĄC CZASU CHOROWAŁEM.JAK MOGĘ DOCHODZIĆ SWOICH PRAW I ZADOŚĆ UCZYNIENIA OD SPRAWCY!!!JAKIE PAPIERY MUSZĘ POSIADAĆ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Byłą policja? To pewnie sporzadziła protokół. Mają obowiązek udzielic Ci informacji na temat sprawcy wypadku, pojazdu jakim jechał, polisy, jej numeru oraz TU.Musisz zebrać całą dokumentację medyczna. Udac się do TU sprawcy i złożyć wniosek o odszkodowanie.Także za uszkodzone auto oraz uszkodzone rzeczy, spadek wartości rynkowej auta. oraz za szkody osobowe ale to juz na oddzielnym wniosku. Podpisać musisz wnioski w tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 jesli miałeś swoje nnwk to oczywiście z tego tytułu także możesz starać się o odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7607 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam czy nnwk to masz na myśli NW?Z tego tytułu przy nieznacznym uszczerbkuoczywiście należy się odszkodowanie ale w matematyczny sposób obliczane.Największe pole do działania jest przy Oc sprawcy tu jednak sam poszkodowany wiele nie uzyska no chyba że ma wiedzę jak sprecyzować roszczenie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi