Ziuta Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Moja mama miała wypadek. Remontowano elewacje w sąsiednim bloku (10cio piętrowiec) i w czasie gdy ona przechodziła doszło do zerwania piorunochronu, który spadł jej na głowę, zranił (14 szwów!) i przewrócił. Mam jest inwalidką I gr ze wzgl. na narząd ruchu i porusza się wolno o kulach. Miejce nie było oznakowane żadnymi taśmami. Wezwano policje i pogotowie. Jakimi drogami mozna dochodć odszkodowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek7205 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Witam!Jest wiele sposobów dochodzenia odszkodowania, napisz mi swój adres e-mail to przedstawię ci najkorzystniejszą propozycję uzyskania odszkodowania.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziuta Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Mój adres annamaria37@gazeta.pl bardzo prosze o informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek7205 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Ziuta napisałem ci na maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now