grzegorz_55 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam. Proszę o podpowiedz - będąc na okresowej rencie z tyt. calkowitej niezdolności do pracy ( choroba oczu) uległem wypadkowi komunikacyjnemu ( nie z mojej winy-sprawca już ukarany) w którym doznałem złamania kręgu L-2. Leczenie praktycznie zakończone. Rehabilitacja ambulatoryjna "zakończona" ale w dalszym ciągu czuję ból przy każdym ruchu chwilami mocny, więc na pewno będę szukał dobrego senatorium.Szkodę już zgłosiłem, ale zastanawiam się czy nie składać wniosku o rentę stałą z PZU za stałe uszkodzenie ciała (kompresja trzonu I/II stopnia) i czy wniosek byłby zasadny? Bardzo proszę o fachową poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_55 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam serdecznie i dziękuję za zainteresowanie się moim wątkiem. Sprawajest jeszcze otwarta, gdyż we środę mój chirurg ma wystawić papiery, akomisję mam 30.XI . Jak wspomniałem szkodę już zgłosiłem, ale niewspomniałem nic o zadośćuczynieniu.Czy powinienem napisać jakieś dodatkowepismo jeżeli chodzi o ten tamat i kiedy przekazać do PZU, jeszcze przedkomisją czy załączyć do dokumetacji na komisji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Im szybciej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi