grzegorz_55 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Witam. Proszę o podpowiedz - będąc na okresowej rencie z tyt. calkowitej niezdolności do pracy ( choroba oczu) uległem wypadkowi komunikacyjnemu ( nie z mojej winy-sprawca już ukarany) w którym doznałem złamania kręgu L-2. Leczenie praktycznie zakończone. Rehabilitacja ambulatoryjna "zakończona" ale w dalszym ciągu czuję ból przy każdym ruchu chwilami mocny, więc na pewno będę szukał dobrego senatorium.Szkodę już zgłosiłem, ale zastanawiam się czy nie składać wniosku o rentę stałą z PZU za stałe uszkodzenie ciała (kompresja trzonu I/II stopnia) i czy wniosek byłby zasadny? Bardzo proszę o fachową poradę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_55 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 Witam serdecznie i dziękuję za zainteresowanie się moim wątkiem. Sprawajest jeszcze otwarta, gdyż we środę mój chirurg ma wystawić papiery, akomisję mam 30.XI . Jak wspomniałem szkodę już zgłosiłem, ale niewspomniałem nic o zadośćuczynieniu.Czy powinienem napisać jakieś dodatkowepismo jeżeli chodzi o ten tamat i kiedy przekazać do PZU, jeszcze przedkomisją czy załączyć do dokumetacji na komisji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominika Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Im szybciej tym lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts