giedymin22 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 mam pytanko..ile czeka się na odszkodowanie z Uniqa? i ile moge dostac skoro miałem potłuczona głowę w wypadku samochodowym..jechałem jako pasażer...spędziłem 4 dni w szpitalu, potem kontrole itp..jakies leki tez były..prosze o szybka odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giedymin22 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 halo?! niech ktos sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himera Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A ile już czekasz na wypłatę z Hestii ? Poza tym jest dostępny art. na ten temat http://www.odzyskaj.info/poradnik-odszkodowania/terminy-likwidacji-szkod-komunikacyjnych-z-tytulu-obowiazkowego-ubezpieczenia-oc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giedymin22 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 cała sprawa od złozenia dokumentow trwa juz 3 miesiace prawie...to uniqa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 trzeba zadzwonić do siedziby Uniqa w łodzi i tam się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Też radzę zadzwonić i zapytać skąd te opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A ja radzę nie dzwonić a napisać emaila lub faks, żeby jakieś potwierdzenie dla działania. W piśmie proszę napisać, że w przypadku braku decyzji w ciągu 7 dni od otrzymania pisma wystąpi Pan do Komisji Nadzoru Finansowego ze skargą na nieterminową likwidację szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi