mac19881 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam mam pare pytań mianowicie miałem wypadek przy pracy,Teraz aktualnie jestem na rehabilitacyjnym który przyznali mi na 6miesięcy.Czy mogę podczas gdy jestem na rehabilitacyjnym wystapić o odszkodowanie,leczenie w sumie niedługo będzie zakończone,lekarze już mi więcej nie pomogą.Drugie pytanie na ile mogę liczyć procent jeśli straciłem paliczek paznokciowy kciuka,dwa paliczki 4 palca,a drugi i trzeci uratowane,ale sztywne i do tego wyglądają jak jedna wielka blizna,brak czucia,nerwiak kciuka oraz nerwiak palca 4.Blizna na przedramieniu poprzez wzięcie skóry do przeszczepu na palec 3,oraz blizna na miednicy,bo była pobierana kość.3 pytanie czy w takim przypadku dostanę rente? dodam jeszcze ze jestem praworęczny,a wypadkowi uległa właśnie ta ręka.Czekam na odpowiedzi.Z góry dziękuje i pozdrawiam.Dodam jeszcze ze mam 20lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Odszkodowanie po zakończeniu leczenia w tym rehabilitacji.Renta i odszkodowanie to medycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi