Jump to content
Forum Odszkodowania

Szukam rehabilitanta -Wrocław

grador
 Share

Recommended Posts

Witam.

Bardzo proszę o radę.

Starszy pan, który miał wieloodłamowe, przykrętarzowe złamanie kości udowej i miał operację zespolenia tej kości 23 XI został, praktycznie bez rehabilitacji, wypisany ze szpitala do domu. Jako że jest osobą samotną, żyje dzięki opiece sąsiadów.. Jako sąsiadka starałam się umieścić go czsowo w ośrodku opiekuńczo-rehabilitacyjnym, ale tam obowiązują kilkumiesięczne terminy oczekiwania.. Lekarz pierwszego kontaktu wypisał, na CITO, skierowanie na rehabilitacje domową, ale trzaba czekać na nią MIESIĄCAMI!!! A ten pan nie może samodzielnie nawet usiąść na łóżku, bez rehabilitacji osłabnie i zdrowa noga takze odmówi posłuszeństwa.. Sytuacja rozpaczliwa.

Czy ktoś może coś doradzić??? Myślimy o poproszeniu prywatnie rehabilitanta na chociaż kilka sesji, by pokazał jak ćwiczyć i jak próbować z łóżka sięgnąć do balkonika..

Czy ktos moze zna dobrego rehabilitanta, którego można by o to poprosić (odpłatnie, ale by nie "zdarł skóry")?

Wrocław.

• 1 month later...

Cześć,

znam dobrego rehabilitanta, który jeździ do pacjentów mieszkających we Wrocławiu,a także w miejscowościach niedaleko położonych. Ma szczególnie dobry kontakt z osobami starszymi. Zresztą sama się przekonasz. Jeśli ma wolne miejsca to na pewno pomoże. Jego numer: 880 316 879. Pozdrawiam

• 1 month later...
Jestem rehabilitantką po kursie PNF i Thera - Band. Jestem mgr fizjoterapii. Przebyłam liczne praktyki. Jak jszcze są Pańswo zaineresowani to mój nr tel 602212942. Ogólnie szukam osoby które potrzebują rehabilitacji w domu. Cena do uzgodnienia. Serdecznie pozdrawiam. Kasia.

• 4 months later...
Znam dobrego rehabilitanta z Wrocławia- Pana Pawła, który wyleczył mnie z bólu pleców. Teraz korzystam z jego usług profilaktycznie. Świetny masażysta, ale wiem że ćwiczy również z pacjentami po udarach i urazach sportowych. Jego numer telefonu to: 500-083-237.