radus219 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 jestem na rencie i mialem wypadek w pracy, obecnie skonczylo mi sie chorobowe i zaklad wysyla mnie do lekarza medycyny pracy o zdolnosc wykonywania zawodu. czy musze miec od ortopedy prowadzacego leczenie zakonczenie choroby? prosze o rade z gory dziekuje i pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Tak musisz na tej podstawie ze lekarz napisze Tobie daja zdolnosc do pracy ze jestes zdolna do pracy./Wiec ortopeda musi wystawic takie zaswidczenie z emozesz juz pracowac Pozdrawiam a Mialas juz komisje odszkodowanie w sprawiw ywyopadku przy pracy> jesli tak to ile dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zaświadczenie o stanie zdrowia tzw. N9 po zakończeniu leczenia powypadkowego wymaga ZUS / odszkodowanie /Lekarz MP decyduje badając cię w ramach " kontrolnego " o ewentualnych zaświadczeniach od innych specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magas07 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wszelka dokumentacja lekarza specjalisty - leczącego jest nieodzowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi