jatom Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Witam,proszę o pomoc specjalistów...temat dość długi dlatego aby nie utrudniać sytuacjai:w 07.2010 przeżyłem wraz z partnerką wypadek motocyklowy,po prawie roku przetrzymywania sprawy pan prowadzący sprawę przyznał się (groziła mu sprawa także za fałszywe zeznania).Po tych wszystkich miesiącac,po kilkudziesięciu telefonach,mailach i pismach PZU wypłaciło 7,500 za pojazd (szkoda całkowita).Problem w tym że wycenili nie mój model oraz ominęli zniszczone wyposażenie przez co szkoda została mocno zaniżona.Teraz wogóle nie reagują,odwołanie napisałem 2 miesiące temu,pani na infilini (kilka pań) nie wiedzą dlaczego,zablokowano mi również stronę PZU na której mogę obserwować przebieg sprawy.Co zrobić w takiej sytuacji?Nie pomaga nic,a wyceniono inny model motocykla.Czy pozostaje sąd,KNF i Rzecznik Spraw Ubezpieczonych.Jak mogę dochodzić swoich praw?Bo wychodzi na to że PZU to firma krzak...nie reaguje nikt,nie wspominając o likwidatorze...Proszę o pomoc.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts