krzysieq Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam.Złamałem w szkole na WF-ie kostkę. W szpitalu powiedzieli mi, że przez tydzień będę miał szynę a po tygodniu 3 tygodnie pełnego gipsu. Jakie mogę dostać odszkodowanie po takim urazie?? Czy po takim złamaniu będę miał przepisaną rehabilitację i ile ewentualnie będzie trwała??Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 O rehabilitację pytaj lekarza.Kopia historii choroby oraz karty informacyjnej. i składasz to razem z wnioskiem do ubezpieczyciela nnw uczniów szkoły.Jeśli dodatkowo przyczyniła się do wypadku szkoła to dodatkowo możesz ubiegac się z OC szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi