mirella02 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Chcę się dowiedzieć czy moja córka może się ubiegać o odszkodowanie za uszkodzenie mojego samochodu. Stłuczka miała miejsce z winy innego kierowcy który wymusił pierwszeństwo ,natomiast moja córka jechała moim samochodem który został uszkodzony. Policja była, protokół został spisany . Auto jest zarejestrowane tylko na mnie ,a ja obecnie przebywam za granicą i nie mam możliwości przyjazdu do polski. Czy przy ubieganiu się o odszkodowanie musi być właściciel poszkodowanego samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Córka musi mieć pełnomocnictwo notarialne albo podpisane przez Panią w obecności przedstawiciela danego TU za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirella02 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dziękuję za informacje. Postaramy się jakoś to załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi