mirella02 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Chcę się dowiedzieć czy moja córka może się ubiegać o odszkodowanie za uszkodzenie mojego samochodu. Stłuczka miała miejsce z winy innego kierowcy który wymusił pierwszeństwo ,natomiast moja córka jechała moim samochodem który został uszkodzony. Policja była, protokół został spisany . Auto jest zarejestrowane tylko na mnie ,a ja obecnie przebywam za granicą i nie mam możliwości przyjazdu do polski. Czy przy ubieganiu się o odszkodowanie musi być właściciel poszkodowanego samochodu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Córka musi mieć pełnomocnictwo notarialne albo podpisane przez Panią w obecności przedstawiciela danego TU za granicą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirella02 Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Dziękuję za informacje. Postaramy się jakoś to załatwić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts