kromflek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 prowadze działalnosc gospodarczom w firmie mam 6 samochodów 1 uległ kolizji więc nie potrzebowałem auta zastępczego miałem własne czy mozna sie domagac odszkodowania z tytułu jak o auto zastempcze i ewentualnie jak to załatwic czy jest jakis ryczałt i tym podobne pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No chwila - chesz zwrot kosztów wynajmu auta zastepczego, którego nie wynajmowałeś, bo nie potrzebowałeś?))Lekko pachnie zarzutem za wyłudzenie odszkodowania:)) Nie słyszałem o fakcie zwrotu kosztów na podstawie ryczałtu jakiegoś, czy szacunków kosztów. Masz fakture zawynajem auta zastępczego, to Ci ją zwracają (za zasadną ilość dni oczywiście). Nie masz faktury, to jak udowodnisz, ze poniosłeś takie koszty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanoster Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jak nie masz mistrzu faktury, to nawet na słownik ortograficzny nie dostaniesz, nie mówiąc już o odszkodowaniu za auto zastępcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus33 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 możesz próbować udowodnić ze poniosłeś straty w wyniku braku auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwon Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Przy szkodzie z oc sprawcy jest mozliwosc uzyskania auta zastepczego - jest f. Sixt Rent a Car - oni wszystkie formalności załatwia za klienta i nie ma znaczenia czy to firma czy też osoba prywatna - Polecam!!! Mają oddziały w Polsce wiec jest pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 piotrus33 wrote: możesz próbować udowodnić ze poniosłeś straty w wyniku braku auta... jakie straty? przecież nie potrzebował tego samochodu, tylko skorzystał z innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczyk2012 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Nie polecam oddziału w Łodzi...Pani która to prowadzi kiepsko przekazuje informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi