renata.kos7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Złamałam lewy nadgarstek w szkole dziecka, OC PZU nie chce wypłacić odszkodowania, co dalej mam zrobić, pozostaje droga sądowa której wolałabym uniknąć ze względu na syna. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promore Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wszystko jest do załatwienia.Przede wszystkim czy są świadkowie i jak to się stało?Co napisał BHPowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu_spod_cis Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam. Sprawa wygląda następująco. Złamałem lewy nadgarstek w czasie pracy a jestem mańkutem. Interesuje mnie czy w czasie komisji wezmą pod uwagę właśnie to , że jestem leworęczny. Bo podobno za prawice liczą więcej. Czy potrzebne jest jakieś zaświadczenie, że jestem mańkut. Jeżeli tak ,to gdzie takie zaświadczenie można dostać. Dzięki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi