renata.kos7 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Złamałam lewy nadgarstek w szkole dziecka, OC PZU nie chce wypłacić odszkodowania, co dalej mam zrobić, pozostaje droga sądowa której wolałabym uniknąć ze względu na syna. Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
promore Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Wszystko jest do załatwienia.Przede wszystkim czy są świadkowie i jak to się stało?Co napisał BHPowiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasiu_spod_cis Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Witam. Sprawa wygląda następująco. Złamałem lewy nadgarstek w czasie pracy a jestem mańkutem. Interesuje mnie czy w czasie komisji wezmą pod uwagę właśnie to , że jestem leworęczny. Bo podobno za prawice liczą więcej. Czy potrzebne jest jakieś zaświadczenie, że jestem mańkut. Jeżeli tak ,to gdzie takie zaświadczenie można dostać. Dzięki. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts