Lechia Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 W wpadku doznałem urazu kręgosłupa,jestem na zwolnieniu drugi miesiąc....,Link4 nie przyjmuje tego faktu do wiadomości !!! Brak kontaktu z Link4.Nie odbierają tel.,e-maili etc.!!!!! Ma ktoś jakiś pomysł na dotarcie do Link4,poza pozwem do Sądu !!!Pozdrawiam!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
himera Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Wyślij oficjalne pismo do link 4 w którym sformułujesz swoje roszczenia pismo wyślij za potwierdzeniem odbioru ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Szkodowy Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Lechia wrote:W wpadku doznałem urazu kręgosłupa,jestem na zwolnieniu drugi miesiąc....,Link4 nie przyjmuje tego faktu do wiadomości !!! Brak kontaktu z Link4.Nie odbierają tel.,e-maili etc.!!!!! Ma ktoś jakiś pomysł na dotarcie do Link4,poza pozwem do Sądu !!!Pozdrawiam!!!!!Nie rozumiem. Skąd wiesz, że nie odbierają maili?..Telefonów też nie odbierają? Niebywałe.Przede wszystkim doprecyzuj swoje roszczenia i zwróć się z nimi do towarzystwa ubezpieczeniowego. Przedstaw dokumentacje potwierdzającą zwolnienie i czekaj na odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts