palomka45 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dobry Wieczór mam pytanie odnośnie renty z tytułu wypadku jakie dokumenty muszę zanieść do ZUS-u, oraz czy muszę się zwolnić z pracy jeżeli umowę mam do 31 stycznia, a świadczenia rehabilitacyjne do 8 lutego??Pozdrawiam , oraz wszystkim życzę Wszystkiego Najlepszego na Nowy rok 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 http://renty.wieszjak.pl/renta-inwalidzka/96806,Jakie-dokumenty-musze-zlozyc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eet44ed Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Głównie chodzi o wniosek Rp-1 - Wniosek o emeryturę - rentę z tytułu niezdolności do pracyMusisz w nim umieścić takie informacje jak :imię i nazwiskodatę urodzenia,miejsce zamieszkaniawskazanie rodzaju świadczenia o które się ubiegasz,i oczywiście musisz to podpisać i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palomka45 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Chodzi mi przede wszystkim czy muszę w najbliższym czasie się zwolnić odnosząc dokumentację do ZUS - u?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wszak masz umowę terminową do 31.01. a świadczenie do 08.02. Twoja umowa o pracę zakończy się 31.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palomka45 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak dokładnie umowa kończy mi się 31.01.2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A ewentualna renta po świadczeniu rehabilitacyjnym. No to o co chodzi z tym zwolnieniem, kiedy 01.02.2010 nie jesteś już zatrudniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palomka45 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dziękuję niestety wszystkiego nie wiem i chcę się o wszystko zapytać żeby później nie mieć żadnych problemów bo akurat na tym mi nie zależy.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi