dior0804 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 23.12.2009 jadąc z pracy do domu wpadłam w poślizg i uderzyłam centralnie w drzewo. Straciłam przytomnośc. W szpitalu okazało się, że miałam złamany nos i wstrząs mózgu. Leżałam przez 5 dni na obserwacji. Teraz nie czuję się zbyt dobrze gdyż cały czas boli mnie głowa, klatka piersiowa i kręgosłup. Kiedy dotykam czoła nie czuję jednego miejsca- tak jakby było ono sparaliżowane. Górna warga czasami mi drętwieje. Moje pytanie dotyczy odszkodowania jakie chcę dostac za ten wypadek. Ogólnie to mam staż i prawnie jestem bezrobotną- czy to ma wpływ na odszkodowanie? I czy warto mi wogóle starac sie o odszkodowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dior0804 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Niech ktoś mi poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anieka0206 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 hmm odszkodowanie? , jedyne źródło , z którego możesz sie ubiegać o odszkodowanie to polisa NW, jeśli takową sobie wykupiłaś.A czy warto sie starać? Jasne , że warto bo jeśli coś sie należy to dlaczego masz nie skorzystać?! co do ty "miejsc" drętwiejących itp, to warto to skonsultować z lekarzem , bo może to porażenie nerwów... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaa103 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja też rok temu wpałam w poślizg i uderzyłam drzewo. masz szanse na odszkodownie od zarządcy drogi, jeżeli nie była odśniezona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro_olo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 jezeli droga nie bylo odpowiednio utrzymana mozesz sie starac o odszkodowanie od wlasciciela drogi np. zarzadu drog,i wyplata odszkodowania jest z polisy oc wlasciciela drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi