dior0804 Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 23.12.2009 jadąc z pracy do domu wpadłam w poślizg i uderzyłam centralnie w drzewo. Straciłam przytomnośc. W szpitalu okazało się, że miałam złamany nos i wstrząs mózgu. Leżałam przez 5 dni na obserwacji. Teraz nie czuję się zbyt dobrze gdyż cały czas boli mnie głowa, klatka piersiowa i kręgosłup. Kiedy dotykam czoła nie czuję jednego miejsca- tak jakby było ono sparaliżowane. Górna warga czasami mi drętwieje. Moje pytanie dotyczy odszkodowania jakie chcę dostac za ten wypadek. Ogólnie to mam staż i prawnie jestem bezrobotną- czy to ma wpływ na odszkodowanie? I czy warto mi wogóle starac sie o odszkodowanie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dior0804 Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 Niech ktoś mi poradzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anieka0206 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 hmm odszkodowanie? , jedyne źródło , z którego możesz sie ubiegać o odszkodowanie to polisa NW, jeśli takową sobie wykupiłaś.A czy warto sie starać? Jasne , że warto bo jeśli coś sie należy to dlaczego masz nie skorzystać?! co do ty "miejsc" drętwiejących itp, to warto to skonsultować z lekarzem , bo może to porażenie nerwów... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majaa103 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 ja też rok temu wpałam w poślizg i uderzyłam drzewo. masz szanse na odszkodownie od zarządcy drogi, jeżeli nie była odśniezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro_olo Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 jezeli droga nie bylo odpowiednio utrzymana mozesz sie starac o odszkodowanie od wlasciciela drogi np. zarzadu drog,i wyplata odszkodowania jest z polisy oc wlasciciela drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts