vagerich Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkichJakiś czas temu miałem wypadek samochodowy (przy ciężkich warunkach atmosferycznych) jechałem droga szybkiego ruchu lewym pasem nagle z prawego pasa prawie przed maską gość bez kierunkowskaza zjechał na mój pas (chyba mnie nie zauważył) ja usiłując uniknąć wypadku zaczołem chamować niestety nawierzchnia była pokryta lekką warstwą śniegu wpadłem w poślizg obruciło mnie o 18o stopni i dobiłem lewym nadkolem do znaku . Sprawca czyli ten co mi zajechał droge pojechał dalej niestety nie zdazylem spisac jego nr. czy teraz oc lub ac ubezpieczy mi szkodę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 jesli sprawca sie nie odnajdzie - co jest niestety prawie pewne, to zostaje Ci tylko zglosic szkode z AC (jesli je posiadasz). Innego odszkodowania nie dostaniesz niestety za auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vagerich Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 zgłaszałem to do ac ale powiedzieli ze oni tego nie obejmuja ;/ czyli niciz odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himera Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Sprawdź w OWU czy faktycznie jest takie wyłączenie nie opieraj się wyłącznie na ich odmowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vagerich Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 niestety ale czytałem ze warta tego nie ubezpiecza ;/ jedynie jakby mi auto zalalo lub dobilbym do zwierzyny dzikiej to wtedy.teraz to juz po sprawie auto naprawiłem z własnej kieszeni. z gory dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi