anieka0206 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 10 grudnia 2009r, pracodawca wysłał moje dokumenty do zus-u ( protokół , gdzie jest uznany wypadek jako wypadek pzry pracy, zaświadczenie od lekarza o zakończeniu leczenia , kartotekę z przebiegu leczenia) do chwili obecnej żadnej informacji z zus-u nie otrzymałam , dziś dzwoniłam kiedy mogę spodziewać sie wezwania na komisję lekarską, powiedziano mi , ze czynności sprawdzające , trwają ok 3 tyg, że jak wszystko będzie ok, wówczas przekazują moje dokumenty do działu orzecznictwa i oni wtedy mają 2 tyg na wyznaczenie mi komisji lekarskiej określiła , zę tak ok lutego mogę sie spodziewać wezwania na komisję . i tu moje pytanie czy to tak miało wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 To się nazywa tzw. obieg dokumentów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi