tomek33 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 wskutek wypadku przy pracy doznałem obrażeń oczu (liczne ciała obce, poparzenia rogówki), oraz uraz akustyczny uszu.wzrok wrócił do sprawności w 100% jednak POZOSTAŁO W SPOJÓWCE KILKA CIAŁ OBCYCH nie do usuniecia, natomiast jeżeli chodzi o uszy to audiogram nie odbiega od normy, lecz ciągle dokucza "dzwonienie", oprucz tego blizny w okolicy łokcia. Orzecznik przyznał 0 %,odwołałem się , komisja równiez 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przecież to nic nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek33 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie kosztuje, ale nie wiem jak się za to zabrać, czy postarac się o jakiegoś lekarza, prawnika który by mnie w sądzie poparł, bo cóż będą w sądzie znaczyć moje słowa przeciw słowom przedstawicieli ZUSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus33 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 napisz odwołanie do ZUS-u, potem załącz wszelkie dokumenty w sprawie i wyślij do sądu pracy wraz z pismem przewodnim. I czekaj (długo)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek33 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 złożyłem odwołanie do sądu, dziś w odpowiedzi dostałem pismo które informuje jedynie o wezwaniu do udziału w sprawie pracodawcy w charakterze zainteresowanego. Spodziewałemj sie raczej wezwania mnie na rozprawę, czy odbędzie się ona bezemnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi