Konrad17 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ZŁamałem kostkę z przesunięciem. Gips na 4 tyg. Zdjęcie mam 20 lipca. WYjęcie śrub za pół roku,Mam pytanie. Czy śruby będą mi przeszkadzały w graniu przez ten czas w piłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komin Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To chyba pytanie do lekarza, ale wygląda na to, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1980 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Można oczywiście wrócić, ale znam ludzi którzy niestety nie doszli przez lata do formy, nie mówiąc już o rozwoju kariery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1980 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Można oczywiście wrocic jestem tego przykladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1980 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mozna oczywiscie wrocic jestem tego przykladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o powrót do gry powinno się to odbywać stopniowo i na pewno przy kontroli lekarskiej. Nie można samemu o tym decydować i przeciążać, bo można spowodować o wiele większą szkodę. Każdy przypadek trzeba też rozpatrywać osobno. Po za tym nie warto za bardzo się śpieszyć. Powoli małymi kroczkami i wyjdzie się na prostą z tej kontuzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi