Konrad17 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 ZŁamałem kostkę z przesunięciem. Gips na 4 tyg. Zdjęcie mam 20 lipca. WYjęcie śrub za pół roku,Mam pytanie. Czy śruby będą mi przeszkadzały w graniu przez ten czas w piłkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komin Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 To chyba pytanie do lekarza, ale wygląda na to, że tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama1980 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Można oczywiście wrócić, ale znam ludzi którzy niestety nie doszli przez lata do formy, nie mówiąc już o rozwoju kariery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama1980 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Można oczywiście wrocic jestem tego przykladem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama1980 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Mozna oczywiscie wrocic jestem tego przykladem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Jeśli chodzi o powrót do gry powinno się to odbywać stopniowo i na pewno przy kontroli lekarskiej. Nie można samemu o tym decydować i przeciążać, bo można spowodować o wiele większą szkodę. Każdy przypadek trzeba też rozpatrywać osobno. Po za tym nie warto za bardzo się śpieszyć. Powoli małymi kroczkami i wyjdzie się na prostą z tej kontuzji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts