zerwanie więzadła w kolanie po wypadku w pracy odszkodowanie
Założył Violetta77777, 5 lutego 2010 · 1 831 wyświetleń · strona 2 z 2
anetola76 napisał(a):
Witam! Co mam robić, otóż wyrok zapadł 29 kwietnia. Po 3 tygodniach został uprawomocniony. Jak do tej pory ja nie dostałam żadnej decyzji z Sądu. Nie wiem co mam robić. Do tego jeszcze dostalam decyzje z ZUS o odmowie mojemu zakladowi pracy wyplaty zasiłku chorobowego z ubezpieczenia wypadkowego za 182 dni. Nie wiem na co mogę sie powolać, aby napisać odwolanie od tej decyzji. Czekałam do tej pory na jakieś pismo z Sądu a tu nic. Zostalo mi tylko 3 dni na odwolanie. Pomóżcie:(
Napisz, jak sprawa wygląda na dzis.
Pisz odwołanie od decyzji ZUS. Ale nie martw sie na zapas. no i napisz co Ci powiedzieli.
Ja zaś bylam dzisiaj w zakladzie pracy i niestety poki co mam zwrocic im nadplate chorobowego i czekac na wyjasnienie tej sprawy. Mam na zaplate 10 dni
Do Artur1. Zaklad pracy nie wystąpił o zwrot z odsetkami. Także poki co sama nadplata chorobowego. Muszę wziąsc pożyczkę aby ich splacić.Dla mnie to nasze państwo jest chore.
Do Chicago: U mnie lekarz biegly sądowy wydał opinie na podstawie dokumentacji medycznej, badań (rezonans magnetyczny) i leczenia szpitalnego ( jestem po operacji kręgosłupa). Nie martw się. Sąd Pracy jest przychylny dla pracownika. Bynajmniej tak mówią 😉. ZYcze powodzenia i wytrwałości!
Ewania napisał(a):
Dopiero tu zajrzałąm:( Dlaczego tak dlugo czekalas a nie upomnialas sie w Sądzie??
Napisz, jak sprawa wygląda na dzis.
anetola76 napisał(a):
Witam! Co mam robić, otóż wyrok zapadł 29 kwietnia. Po 3 tygodniach został uprawomocniony. Jak do tej pory ja nie dostałam żadnej decyzji z Sądu. Nie wiem co mam robić. Do tego jeszcze dostalam decyzje z ZUS o odmowie mojemu zakladowi pracy wyplaty zasiłku chorobowego z ubezpieczenia wypadkowego za 182 dni. Nie wiem na co mogę sie powolać, aby napisać odwolanie od tej decyzji. Czekałam do tej pory na jakieś pismo z Sądu a tu nic. Zostalo mi tylko 3 dni na odwolanie. Pomóżcie:(
Jak to pismo ma wygladac? prosze o pomoc, gdyz w niedziele wyjezdzam do sanatorium i nic nie bede mogla zrobic