dzikn Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam.Mam 15 lat,chodzę do klasy 2 gimnazjum i 2 tygodnie temu złamałem sobie nogę.Będę miał gips jeszcze przez jakieś 2 miesiące.Konkretnie złamał się piszczel(w 1 miejscu) i strzałka (w 2 miejscach), jest to złamanie spiralne z lekkim przemieszczeniem.Gips jest od palców,prawie do miednicy (jakieś 10-15 cm brakuje).Chciałbym wiedzieć ile mniej więcej do stanę za to odszkodowania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baja Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 To zależy w jakiej ubezpieczalni byłeś ubezpieczony ,czy będziesz wzywany na komisje czy odszkodowanie będzie wypłacone według tabeli za poszczegulne obrarzenia.Przy ubezpieczeniu szkoknym są to raczej niskie kwoty.Moja córka miała złamanie obu kości przedramienia z przemieszczeniem i z póżniejszymi komplikacjami.przeszła 4 operację,trzy razy gips,półtora roku leczenia i z InterRisk dostała tylko 400zł.U nich jest wypłata z tabeli i tyle samo płacą z zwykłe złamanie jednej kości co za wieloodłmowe wielu kości .Nie pomogły nawet dwa odwołania.Napisz póżniej jak było u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi