madry2000 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Witam.Mam pytanie.Moj syn zlamal reke na lekcji w-f 29 wrzesnia po wypadku kosc sie tak przemiescila ze juz na zawsze zostanie w zlym miejscu.Lekarz powiedzial ze 15 stopni skrzywienia to u dziecka granica po ,ktorej kosc trzeba nastawiac operacyjnie.moj syn ma 14,5 stopnia Moje pytanie brzmi czy orientuje sie ktos ile moj syn dostanie odszkodowania?.Prosze o szybka odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 madry2000 wrote: Witam.Mam pytanie.Moj syn zlamal reke na lekcji w-f 29 wrzesnia po wypadku kosc sie tak przemiescila ze juz na zawsze zostanie w zlym miejscu.Lekarz powiedzial ze 15 stopni skrzywienia to u dziecka granica po ,ktorej kosc trzeba nastawiac operacyjnie.moj syn ma 14,5 stopnia Moje pytanie brzmi czy orientuje sie ktos ile moj syn dostanie odszkodowania?.Prosze o szybka odpowiedz. Syn napewno otrzyma świadcznie z ubezpieeczenia szkolnego NNW. Co do odszkodowania od szkoły to trzeba byłoby wykazać winę / zaniedbanie z ich strony. Bez analizy dokumentów ciężko coś takiego stwierdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now