radek285 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Witam.Wracając ze sklepu poślizgnołem sie i naderwałem wiezadła boczne w kolanie mam gips.Czy moge starac sie o odszkodowanie w zwiazku z olodzona droga?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosisss01 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 tak.jesli to stalo sie na ulicy urzad miasta badz gminy ponosi za to wine i jak najbardziej dostaniesz. jak najszybciej zglos to do nich pewnie beda chcieli sie dogadac. jesli nie to prawnie i wygrasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosisss01 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 tak.jesli to stalo sie na ulicy urzad miasta badz gminy ponosi za to wine i jak najbardziej dostaniesz. jak najszybciej zglos to do nich pewnie beda chcieli sie dogadac. jesli nie to prawnie i wygrasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek285 Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 to stało sie 9 lutego czy mam isc do nich w gipsie i czy potrzebny jest jakis swiadek?Pisac jakies pismo czy isc osobiscie , nie bedzie zadnych problemów takie zdarzenie przytrafiło mi sie dopiero teraz zbytnio nie wiem jak sie do tego zabrac?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek285 Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 i jak cos to nawet nie wiem w jakij kwocie to odszkodowanie czy to jest jakas komisja ile moge rzadac polubownie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts