gosiek313 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 prosze o podpowiedz jak mam postapić: 2 lata temu uległam wypadkowi- potrącenie na pasach przez motorzyste - wina kierującego. w szpitalu przebywałam 2 tyg. z obrazeniemi głowy i kregosłupa szyjnego ,złozyłam dokumenty o odszkodowanie i otrzymałam odszkodowanie od Europ. Centrum odszkodowan. w kartotece mam zalecenie stałej kontroli w poradni neurologicznej, ciągle odczuwam skutki tego wypadku, lecze sie na NFZ bo nie stac mnie na prywatnych lekarzy. uwazam ze to co otrzymałam jest zbyt małą kwota w stosunku do skutków wypadku- jak moge podwazyc decyzje z euco i dochodzic wiekszego odszkodowania? z góry dziekuje za wszelkie wskazówki«1» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 europejskie centrum odszkodowań nie wypłaca żadnych odszkodowań.Takie zadośćuczynienie wypłaca tylko i wyłącznie towarzystwo ubezpieczeniowe z OC sprawcy wypadku.Musisz się skontaktować z jakąś kancelarią która skutecznie odzyskuje takie odszkodowania,najlepiej z twojego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaras80 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 kancelaria to ostatecznosc prosze skierowac pisemko jeszcze jedno odwolawcze do ubezpieczalni i przedstawienie sprawy dokaldnie napewno cos wyplaca..pozniej mozna juz tylko leciec do kancy..hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi