Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

potracenie przez motocykliste na pasach

gosiek313
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o podpowiedz jak mam postapić: 2 lata temu uległam wypadkowi- potrącenie na pasach przez motorzyste - wina kierującego. w szpitalu przebywałam 2 tyg. z obrazeniemi głowy i kregosłupa szyjnego ,złozyłam dokumenty o odszkodowanie i otrzymałam odszkodowanie od Europ. Centrum odszkodowan. w kartotece mam zalecenie stałej kontroli w poradni neurologicznej, ciągle odczuwam skutki tego wypadku, lecze sie na NFZ bo nie stac mnie na prywatnych lekarzy. uwazam ze to co otrzymałam jest zbyt małą kwota w stosunku do skutków wypadku- jak moge podwazyc decyzje z euco i dochodzic wiekszego odszkodowania? z góry dziekuje za wszelkie wskazówki

«1»

europejskie centrum odszkodowań nie wypłaca żadnych odszkodowań.Takie zadośćuczynienie wypłaca tylko i wyłącznie towarzystwo ubezpieczeniowe z OC sprawcy wypadku.Musisz się skontaktować z jakąś kancelarią która skutecznie odzyskuje takie odszkodowania,najlepiej z twojego miasta

• 3 tygodnie później...
kancelaria to ostatecznosc prosze skierowac pisemko jeszcze jedno odwolawcze do ubezpieczalni i przedstawienie sprawy dokaldnie napewno cos wyplaca..pozniej mozna juz tylko leciec do kancy..hejka