ogid Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Witam,niedawno poślizgnąłem się na chodniku przed budynkiem i upadłem doznając mnogiego złamania podudzia. Wystąpiłem o odszkodowanie do zarządcy odpowiedzialnego za odśnieżanie chodnika. W związku z powyższym mam pytanie, czy mozna również wystąpić o odszkodowanie z ubezpieczenie w pracy, tzn. czy można wogóle (zgodnie z prawem) skorzystać zarówno z ubezpieczenia zarządcy jak i własnego z pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wal Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 jeśli pisząc "ubezpieczenie z pracy" ma Pan na myśli ubezpieczenie NNW lub inne osobowe/życiowe - to - tak, zgodnie z prawem, może Pan zgłosić roszczenie z każdego posiadanego ubezpieczenia osobowego/życiowego (niezależnie od roszczenia zgłoszonego do zarządcy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts