1979benek Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 wygląda to tak będąc na drodze z pierwszenstwem zostałem uderzony w tył samochodu przez auto wycofujące z posesji , sprawca nie przyznaje się do winy, niby zablisko chodnika jechałem, wezwałem policje no i sprawa trafiła do sądu grockiego policja spisała wszystkie dane i powiedziała ze muszę czekac. niemam nawet nr polisy sprawcy nic nie dostałem co teraz?, jak dłógo się czeka na taką sprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 różnie, ja czekalem prawie rok. Ale możesz być przynajmniej pewna wygranej. Za blisko chodnika... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma-rkos Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 zgodnie z prawem o ruchu drogowym uczestnicy zdarzenia mają obowiązek udostępnić swoje dane personalne, dane pojazdu, ubezpieczenie. Miałbyś ubezpieczenie - można byłoby zgłosić i działać i czekać już wtedy na naprawę.. Spróbuj w komendzie, z której byli policjanci, może Ci udostępnią.. W co wątpię..swoją drogą tłumaczenie dobre.. ciekawe czy księżyc miał pełnię może tez maiłoby wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi