1979benek Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 wygląda to tak będąc na drodze z pierwszenstwem zostałem uderzony w tył samochodu przez auto wycofujące z posesji , sprawca nie przyznaje się do winy, niby zablisko chodnika jechałem, wezwałem policje no i sprawa trafiła do sądu grockiego policja spisała wszystkie dane i powiedziała ze muszę czekac. niemam nawet nr polisy sprawcy nic nie dostałem co teraz?, jak dłógo się czeka na taką sprawe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 różnie, ja czekalem prawie rok. Ale możesz być przynajmniej pewna wygranej. Za blisko chodnika... dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma-rkos Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 zgodnie z prawem o ruchu drogowym uczestnicy zdarzenia mają obowiązek udostępnić swoje dane personalne, dane pojazdu, ubezpieczenie. Miałbyś ubezpieczenie - można byłoby zgłosić i działać i czekać już wtedy na naprawę.. Spróbuj w komendzie, z której byli policjanci, może Ci udostępnią.. W co wątpię..swoją drogą tłumaczenie dobre.. ciekawe czy księżyc miał pełnię może tez maiłoby wpływ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts