sierota Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Witam. Nie wiem jak sie do tego zabrać szczerze mówiąc.Z piątku na sobote mój Golfik przyjął na siebie spory kawałek śniegu z dachu kamienicy.Dach, maska, przednia szyba, tylna klapa - lekko mnie to podłamało.Google za poradą i wezwałem policje, no i kolege z lepszym aparatem.Jakby nie patrzeć zostałem bez auta. Teraz chyba musze wyprodukować jakieś pismo do administracji - czy może od razu szukać jakiegoś radcy/prawnika ? Podobno dachy ubezpieczali - ale jestem w kropce teraz i nie wiem szczerze mówiąc co z tym dalej zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Szkodowy Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 ustal kto administruje budynkiem, poproś o nu mer polisy, zgłoś szkodę w Ubezpieczalni i czekaj na garnek złota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts