ysiek Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Witam.We wrześniu ubiegłego roku miałem wypadek w pracy.Doznałem złamania kompresyjnego kręgu L-1,oraz złamania kości przedramienia z przemieszczeniem lewej ręki.Rękę poskładali mi operacyjnie na druty,a na kręgosłup założyli gorset gipsowy na 3miesiące,a po 3 miesiącach następny gorset ale już ściągany.I więc stanąłem na komisje pzu i dostałem za wszystko 12%.Moje pytanie to;jak myślicie czy to sprawiedliwe bo ja mam zamiar się odwoływać ,co Wy na ten temat myślicie .Proszę o poradę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malagoska Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 odwołać się zawsze warto nie zabiorą tego co przyznali a można jeszcze skorzystać z tego co się orientuję pzu nie podaje terminu odwołania także śmiało a jeszcze jedno pytanie a do zusu składałeś wniosek o odszkodowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysiek Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Jeszcze nie zakończyłem leczenia .Za miesiąc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts