mona35 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam.Miałam niegrozny wypadek autobus uszkodził mi lewy błotnik.wiozłam na zajęcia terapeutyczne swojego autystycznego syna.od tamtej pory wiele się zmieniło w zachowaniu mojego dziecka tzn:nocne moczenie,krzyki złe sny,muszę jezdzić inną drogą,agresywność,dziecko wymaga dodatkowej terapii która jest kosztowna .czy mam szanse na odszkodowanie. MONA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaras80 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 oczywiscie ze jest szansa na odszkodowanie...........wystarcza tylko dane sprawcy wypadku i jego polisy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Musisz z synem chodzić do psychologa bo inaczej odmówią wypłaty odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr2707 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Uszczerbek na zdrowiu musi być potwierdzony przez lekarzy -psychologa . Jeśli to jest dziecko autystyczne to na pewno się leczy i opinia lekarza prowadzącego dziecko że dolegliwości wyżej wymienione wystapiły po wypadku i przyczyną jest wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 po około dwóch wizytach u psychologa dostaniesz opinie,jeżeli te skutki są po wypadku staraj się o zadośćuczynienie z oc sprawcy,potrzebna jest w tym celu notatka policyjna.Dojazdy do psychologa,lekarstwa również powinny ci być zwrócone z oc sprawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi