marika12 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 WitamW listopadzie miałam wypadek samochodowy.W wyniku którego doznałam wstrząśnienia pnia mózgu,skręcenia kręgosłupa szyjnego .Mam stwierdzony szyjny zespół korzeniowo-bólowy z objawami neurologicznymi i ograniczeniem ruchomości kręgosłupa,powypadkowe zniesienie lordozy szyjnej.Leczyłam się 4 miesiące,a obecnie idę na następną rehabilitacje.Obrażenia mają odzwierciedlenie w dokumentacji medycznej z poradni neurologicznej .Miałam komisje lekarską z tytułu polisy NW kierowcy i dostałam maila że przyznali mi 5%.Czy jest to właściwy procent czy sie odwoływać.Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaras80 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 oczywiscie ze sie odwolac Boze jak mozna 5 procent tu przyznac nalezy sie pani co najmniej z tego co widze okolo 13 procent a urazy psychiczne to gdzie??? co najmniej mozna wyciagnac w tym przypadku 15 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griszo Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Co innego PZU co innego ZUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi